Sayfalar

Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Microsoft Project 2013 - Paylaşınca Güzel

Merhaba

Microsoft bazılarınızın da bildiği gibi MS Project 2013 üzerinden çalışma aşamasında. Henüz yayımlanmayan ve ön izleme aşamasında olan bu program ile ilgili ilk gözlemlerimi sizlerle paylamak ve belki de sizlerin de yorumlarını almak istedim.

Sizlerin de görebileceği gibi programı ilk açtığımızda karşımıza alışkın olduğumuz MS Project program görüntüsü açılmakta


Yukarıdaki ekrandan da görebileceğiniz gibi yakında piyasaya çıkarmaya hazırladıkları Windows 8 ile paralel olan giriş ekranı eski sürümlerle işlevsellik olarak aynı olmakla birlikte, başlıkların büyük harfler ile yazılması ve sağ üst köşede Windows Lync ile senkronize olup fotoğrafınızı göstermesi gülümseme gönderebilme özelliğinin eklenmesi gibi ,  fonksiyonel olmayan ama sempatik değişiklikler mevcut.

Aşağıdaki ekrandan da görebileceğiniz gibi MS Project 2013 , MS Project 2010 ile karşılaştırdığımızda Microsoft’un diğer ürünleri ile daha fazla senkronize ve açıkçası daha sosyal bir program J



Aslında MS Project 2013 ‘ü MS Project 2010’dan ayıran en büyük özellik “Paylaş” özelliği . Microsost çağımızın yeni sloganı olan “Paylaş” kelimesine Windows 8 ile birlikte daha fazla önem verecek sanırım. Mevcutta kendi ağınızdaki diğer pc ler ve diğer Microsoft ürünleri ile paylaşmanızı sağlayan bu yapı ileride Facebook ve Twitter ile de bütünleşmiş olursa şaşırmayacağım  J .

İlerleyen günlerde detaylara da ineceğim tabi ama MS Project 2013 ‘ün şimdiden göze daha çok hitap eden ve daha sosyal bir program olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder